Αυτοκίνητο ή άμαξα; Βασικές συμβουλές για την μεταφορά σας.

01 Μαρτίου 2010

Ευαγγελία Γκουγκούκη

Αυτοκίνητο ή άμαξα; Βασικές συμβουλές για την μεταφορά σας.

Επιλέγοντας αυτοκίνητο
Rolls-Royce ή Bentley, νέα ή παλιά; Αυτά είναι σημαντικά ερωτήματα που θα πράπει να απαντήσετε πριν προχωρήσετε στην κράτηση ενός αυτοκινήτου για το γάμο σας. Μια καλή ιδέα είναι να επιλέξετε το αυτοκίνητο που θα σας μεταφέρει στην εκκλησία σχετικά με το «θέμα» του γάμο σας. Για παράδειγμα, αν το φόρεμά σας είναι υπερ-σύγχρονο, ο χώρος της δεξίωσης ένα κομψό νέο ξενοδοχείο, τότε χρειάζεστε ένα κλασικό αυτοκίνητο του 1920.
Εάν δεν είστε βέβαιοι για την επιλογή σας, επικοινωνήστε με μια εταιρία που ειδικεύεται στον τομέα των μεταφορών στους γάμους και αφήστε τους να σας προτείνουν αυτοί τις λεπτομέρειες του γάμου σας

Τι πρέπει να προσέξετε.
Πριν επιλέξετε το αυτοκίνητο για το γάμο σας, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη σας. Κατά την κράτηση μέσω μιας εταιρίας ενοικίασης, βεβαιωθείτε ότι η εταιρεία είναι αξιόπιστη, ότι διαθέτει όλες τις απαραίτητες ασφάλειες και εγγυάται ότι θα έχετε ένα παρόμοιο αυτοκίνητο αντικατάστασης στην περίπτωση που πάει κάτι στραβά την ημέρα του γάμου. Οι περισσότερες εταιρείες θα στολίζουν το αυτοκίνητο για σας και να παρέχουν ακόμη σαμπάνια για την πρώτη σας διαδρομή ως ανδρόγυνο. Αν δανεισθείτε  αυτοκίνητο από ένα φίλο ή συγγενή, εξακριβώστε  ότι ο οδηγός είναι ασφαλισμένος και ότι υπάρχει ένα εφεδρικό αυτοκίνητο.
 
Άμαξα
Η επιλογή μιας άμαξας, δίνει μια πολύ ρομαντική νότα στο γάμο σας. Θα πρέπει όμως να σκεφτείτε πρακτικά θέματα όπως απόσταση και η διαδρομή από το σπίτι σας αλλά και το και χώρο στάθμευσης. Οι άμαξες ταιριάζουν αρκετά σε ένα χειμωνιάτικο γάμο, αλλά μην ξεχνάτε ότι θα χρειαστείτε μια γούνα για να σας κρατήσει ζεστή.