Δώρα γάμου: Πρωτότυπες ιδέες!

24 Μαρτίου 2010

Δώρα γάμου: Πρωτότυπες ιδέες!

Ήρθε η ώρα λοιπόν να δώσουμε λύσεις και για τους καλεσμένους! Ποιος από εμάς δεν έχει φάει τις σόλες του στην αγορά για να επιλέξει το κατάλληλο δώρο για την φίλη ή το φίλο που αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα; Μην αγχώνεστε αγαπητοί καλεσμένοι το e-gamos είναι εδώ να σας δώσει τις καλύτερες ιδέες για δώρα που θα μείνουν πραγματικά … αξέχαστα!

Αρχικά πρέπει να πούμε πως τα περισσότερα ζευγάρια επιλέγουν συγκεκριμένα καταστήματα για τη λίστα γάμου. Έτσι οι καλεσμένοι, όσοι θέλουν, πηγαίνουν εκεί και αφήνουν κάποιο χρηματικό ποσό. Βέβαια πολλοί από τους καλεσμένους επιλέγουν να κάνουν ένα δώρο στους μελλόνυμφους που θα έχει την προσωπική τους υπογραφή και φυσικά το προσωπικό τους γούστο!
Αν θέλετε λοιπόν να δωρίσετε κάτι ξεχωριστό δεν χρειάζεται να επιλέξετε ένα διακοσμητικό, που ίσως ποτέ να μην χρησιμεύσει στο ζευγάρι… Εδώ είναι μερικές δημιουργικές επιλογές για δώρα που θα τραβήξουν την προσοχή!
 
Για τους λάτρεις της τέχνης
Βρείτε ένα εκπληκτικό έργο τέχνης έναν πίνακα, ένα γλυπτό ή μπορείτε ακόμα να πάρετε μια φωτογραφία του ζευγαριού και να ζητήσετε από έναν ζωγράφο να τους κάνει το πορτραίτο.

Για τους λάτρεις της κουζίνας
Εάν οι φίλοι σας λατρεύουν να μαγειρεύουν πάρτε τους μια συσκευή πολυμηχάνημα που θα τους διευκολύνει στο μαγείρεμα. Αν πάλι τους αρέσει να τρώνε… Κάντε τους δώρο ένα τραπέζι για δύο σε κάποιο καλό εστιατόριο.

Για τους λάτρεις των αναμνήσεων

Ο φίλος σας λατρεύει τις αναμνήσεις; Όσα έχετε περάσει παρέα; Τότε δημιουργήστε ένα βιβλίο αναμνήσεων ή ένα λεύκωμα για το φίλο σας, με φωτογραφίες ακόμα και αντικείμενα που έχουν συναισθηματική αξία. Είναι σίγουρο ότι θα το εκτιμήσει και θα το έχει μαζί του για όλη του τη ζωή!

Για τους λάτρεις των σπορ

Είναι κολλημένος με τον Ολυμπιακό; Τότε κάντε του δώρο ένα εισιτήριο διαρκείας για την αγαπημένη τους ομάδα!