Επιλέξτε τα κατάλληλα παπούτσια για την μεγάλη ημέρα!

01 Μαρτίου 2010

Ευαγγελία Γκουγκούκη

Επιλέξτε τα κατάλληλα παπούτσια για την μεγάλη ημέρα!

Ένα από τα αξεσουάρ που δυσκολεύουν τις μελλοντικές νύφες είναι τα παπούτσια. Θα πρέπει να τα επιλέξετε με βάση κάποια κριτήρια. Θα πρέπει να είναι άνετα, να ταιριάζουν με το νυφικό. Το e-gamos  σας δίνει κάποιες συμβουλές για να επιλέξετε εύκολα τα παπούτσια που θα ταιριάζουν σε μια μοναδική νύφη.

 

Επιλέξτε άνετα παπούτσια.
Πρέπει να θυμάστε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό να επιτευχθεί ισορροπία μεταξύ άνεσης και στυλ, το πιο σημαντικό θέμα κατά την επιλογή των γαμήλιων παπουτσιών σας κυρίως κατά την περίοδο του καλοκαιριού, θα πρέπει να προσέξετε την λειτουργικότητά τους. Μπορείτε να περπατήσετε άνετα με τα παπούτσια που έχετε επιλέξει;
Θα αντέξουν για την μεγάλη ημέρα; Αν απαντήσετε ναι και στα δύο αυτά ερωτήματα, τα παπούτσια αυτά είναι η τέλεια επιλογή.

 

Διαλέξτε με βάση το προσωπικό σας γούστο.
Η άνεση μπορεί να είναι αναγκαία, αλλά φροντίστε να επιλέξετε με βάση το προσωπικό σας γούστο. Επιλέξτε παπούτσια που ταιριάζουν με το νυφικό σου ώστε να αναδείξουν το δικό σας στυλ. Όσες προτιμάτε μοντέρνο στυλ επιλέξετε κομψές γόβες, ενώ όσες προτιμάτε κάτι κλασικό επιλέξτε χαμηλοτάκουνα παπούτσια. Όποιο και αν είναι το στυλ σας, επιλέξτε ένα ζευγάρι παπούτσια γάμου που σας κάνει να νιώθετε υπέροχα.

Κατά πόσο παίζει ρόλο η τιμή;

Αγοράζοντας ακριβά νυφικά παπούτσια δεν σημαίνει ότι είναι πάντα η καλύτερη επιλογή. Υπάρχουν πολυάριθμοι σχεδιαστές αλλά και στυλ που θα ταιριάζει απόλυτα με το δικό σας.. Βρείτε το ιδανικό νυφικό παπούτσι που θα ταιριάζει με το προσωπικό σας γούστο αλλά και τον προϋπολογισμό σας.