Γάμος στην … παραλία! Φανταστικές προτάσεις!!!

24 Μαρτίου 2010

Γάμος στην … παραλία! Φανταστικές προτάσεις!!!

Το καλοκαιράκι έρχεται και εσείς έχετε ορίσει με τον καλό σας την ημερομηνία του γάμου, για εκείνους τους μήνες. Γιατί λοιπόν δεν κάνετε το γάμο σας στην… παραλία!!! Είναι μια ιδιαίτερη πρόταση η οποία ξεφεύγει από τα κλισέ του γάμου… Άλλωστε ο γαλάζιος ουρανός σε συνδυασμό με τα γαλαζοπράσινα νερά της θάλασσας θα δώσει μια ρομαντική νότα στο γάμο σας και θα κάνει τους καλεσμένους σας να το συζητάνε για καιρό!


Γάμος στη παραλία -Θέματα-

Ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να αποφασίσετε είναι το θέμα. Ναι, η παραλία είναι ήδη ένα θέμα από μόνη της, αλλά μπορείτε να έχετε ένα πιο συγκεκριμένο θέμα που θα καταστήσει ευκολότερο το σχεδιασμό για έναν μοναδικό γάμο. Οι επιλογές σας μπορούν να περιλαμβάνουν τροπικά φρούτα, εξωτικά κοκτέιλ ακόμα και κάποιο θαλάσσιο σπορ. Ή μπορείτε να κάνετε το γάμο σας σε μία ελληνική παραλία να θυμίζει γάμο στην … Χαβάη!!! Οι άνδρες της παρέας σας, που θα είναι καλεσμένοι στο γάμο, μπορούν να φορέσουν Χαβανέζικα πουκάμισα με έντονα χρώματα. Οι γυναίκες να επιλέξουν ένα ανάλαφρο ντύσιμο και σίγουρα ένα καπέλο!


Προσκλήσεις για γάμο στην παραλία!

Αντί να στείλετε στους καλεσμένους σας το συνηθισμένο προσκλητήριο μπορείτε να στείλετε αστερίες, όστρακα ή ένα ζευγάρι σαγιονάρες που θα περιέχουν την πρόσκληση και τις λεπτομέρειες για το γάμο σας. Αν θέλετε να στείλετε ένα κλασσικό προσκλητήριο μπορείται να επιλέξεται να είναι διακοσμημένο με κοχύλια ή ακόμα σε σχήμα ψαριού!


Ντύσιμο νύφης στην παραλία!
Αντί να φορέσετε μια γόβα, η οποία θα είναι μεγάλο πρόβλημα όταν περπατάτε στην άμμο, μπορείτε να είστε ξυπόλητη, φορώντας κοσμήματα στα πόδια σας! Το σίγουρο είναι ότι στο τέλος τις βραδιάς δεν θα φύγετε με κάλους!!!


Το μενού στην παραλία!
Ψητό κρέας και τα τροπικά φρούτα είναι μια από τις αγαπημένες επιλογές των ζευγαριών που επιλέγουν να κάνουν το γάμο τους στην παραλία! Επίσης επιλέξτε κάτι θαλασσινό όπως γαρίδες, μύδια και ψάρια που άλλωστε ταιριάζουν και με το όλο σκηνικό!


Μπομπονιέρες για γάμο στην παραλία

Μερικές από τις καλύτερες επιλογές περιλαμβάνουν φύλλα φοίνικα, μικρές ξαπλώστρες, μικρά φαναράκια, αστερίες κεριά και πολλά άλλα… Όλα αυτά μπορείτε να τα βρείτε στο εμπόριο ή ακόμα και να ζητήσετε να σας τα φτιάξουν.

 
Μουσική για την παραλία!
Αντί της συνηθισμένης ροή που συναντάμε στους γάμους, σε μια παραλία η νύφη μπορεί να περπατήσει στο διάδρομο που θα την φέρει στο γαμπρό σε reggae ρυθμό. Ή ακόμα μπορείτε να επιλέξετε μουσική απαλή που θα κάνει ακόμα πιο ρομαντική τη δεξίωση!