Τα απόλυτα must στο γάμο για το 2011

03 Φεβρουαρίου 2011

Τα απόλυτα must στο γάμο για το 2011

Το 2011 οι τάσεις που θα επικρατήσουν στους γάμους, περιλαμβάνουν ρουστίκ κομψή θεματολογία, πολλές λεπτομέρειες και έναν τόνο δημιουργικότητας. Οι γάμοι σε εξωτερικούς χώρους γίνονται πάλι must, ενώ οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά!
  Μετά τους γάμους με τις τεράστιες και πλούσιες συνθέσεις λουλουδιών, έρχονται οι μικρές και απλές συνθέσεις, με λιγότερη ποσότητα. Το τραπέζι θα πρέπει να είναι μακρύ και κομψό αντί του στρογγυλού, γιατί τα μακρόστενα τραπέζια δίνουν έμφαση στη διακόσμηση και θυμίζουν άλλες εποχές. Επειδή παλαιότερα ήταν μέρος των σπιτικών οικογενειακών γιορτών, δίνουν μία αίσθηση οικειότητας και θαλπωρής.
Must είναι: τα αγριολούλουδα, τα ανακυκλωμένα μικρά γυάλινα δοχεία και τα μεταλλικά κουτιά τσάι. Δημιουργήστε μία οικολογική chic και ρουστίκ ατμόσφαιρα για το γάμο, που είναι ταυτόχρονα πρωτότυπη και κομψή.
  Οι λεπτομέρειες τώρα γίνονται πιο σημαντικές από ποτέ! Ακόμη και η παραμικρή λεπτομέρεια δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη. Αν δεν έχετε χρόνο για λεπτομέρειες, αξίζει να προσλάβετε έναν Wedding Planner για να κάνει τα όνειρά σας πραγματικότητα. Η γαμήλια τούρτα είναι ένα από τα πιο βασικά που πρέπει να προσέξετε, οι καρέκλες θα πρέπει να έχουν ξεχωριστή αφή, η παλέτα χρωμάτων του γάμου θα πρέπει να είναι πολύ καλά μελετημένη... Σκεφτείτε όλες τις μικρές λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά.
  Η έννοια DIY - Do It Yourself - ήρθε σίγουρα για να μείνει και είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις γάμου για το 2011, όχι μόνο από οικονομικής άποψης, αλλά και επειδή δεν υπάρχει κάτι πιο ιδιαίτερο από την ενσωμάτωση χειροποίητων στοιχείων, φτιαγμένα από τη νύφη και τον γαμπρό.
  Η τούρτα γάμου θα συνεχίσει να είναι ψηλή και κομψή, αλλά για να γίνει πιο ιδιαίτερη μπορείτε να αντικαταστήσετε τα φοντάν με μία νόστιμη κρέμα βουτύρου και τα μεγάλα λουλούδια ζάχαρης με φυσικά άνθη.
  Αν και ο καιρός είναι δύσκολο να προβλεφθεί με σιγουριά, οι υπαίθριοι γάμοι αποτελούν άλλη μία μεγάλη τάση για το 2011, επειδή το γαμήλιο party σε εξωτερικό χώρο είναι διασκεδαστικό, χαλαρωτικό και κυρίως έξω από τα συνηθισμένα. Αν είναι δυνατόν να κάνετε ένα γάμο σε εξωτερικό χώρο, σας προτείνουμε σίγουρα να τον κάνετε. Φυσικά, θα πρέπει να έχετε και ένα δεύετρο πλάνο στο μυαλό σας, σε περίπτωση που η βροχή αποφασίσει να επέμβει στα σχέδιά σας!
  Το παρελθόν και οι vintage ιδέες επέστρεψαν. Ενσωματώνοντας μοντέρνα στοιχεία που έχουν ιστορικό παρελθόν είναι μια τάση, η οποία εκτιμάται από όλους όσοι συμμετέχουν σε γάμους με τέτοιους τύπους ιδεών. Δημιουργήστε μία νοσταλγική και ρομαντική ατμόσφαιρα φορώντας το νυφικό της μητέρας σας ή της γιαγιάς σας, διακοσμώντας τον χώρο με παλιές φωτογραφίες και αντικείμενα που παραπέμπουν σε άλλες εποχές.
  Οι φωτογραφίες πρέπει να έχουν μία vintage αισθητική. Το άλμπουμ του γάμου θα μπορούσε να θυμίζει τη δεκαετία του εβδομήντα. Για τη φωτογράφηση της νύφης και του γαμπρού, καθώς και στους επισκέπτες χρησιμοποιήστε φόντο που να θυμίζει ύφασμα, δημιουργώντας έτσι μια χαλαρωτική και διασκεδαστική ατμόσφαιρα για όλους.
  Όπως ο γάμος σας θα είναι απλός και όμορφος, έτσι θα πρέπει να είναι και το μενού εκείνη την τόσο ξεχωριστή μέρα. Παραδοσιακές γεύσεις που παρουσιάζονται με έναν πολύ σύγχρονο τρόπο ή με ένα άγγιγμα πρωτοτυπίας είναι η καλύτερη επιλογή. Επίσης, η λεμονάδα και το τσάι με διάφορες γεύσεις και χρώματα θα αποτελέσουν σίγουρα το απόλυτο must της άνοιξης και του καλοκαιριού.